Velkommen!

Reconnective Healing

Om mig

Kontakt og priser

Videnskaben siger

Videnskaben siger

I de sidste tiår har forskere undersøgt effekten af Reconnective Healing og healing generelt. Feltet er stadig nyt og umodent, men der begynder at dukke dokumentation op:

En række eksperimenter på University of Arizona bekræfter, at healing styrker både sundhed generelt og restitution efter sygdom/traumer i levende organismer - og at denne effekt er klart mere end blot placebo. Forsøgene er beskrevet i den meget læseværdige bog The Energy Healing Experiments af Gary Schwartz.

William Tiller er professor emiritus ved Stanford University og forsker bl.a. i at måle healingsenergi. Han har udført en række målinger under RH workshops. Resultaterne synes at vise, at energiniveauet under disse workshops er stærkt forhøjet. Målingerne er beskrevet i et - noget svært tilgængeligt - white paper, der ligger her.

Ann Baldwin fra University of Arizona og Natalie Trent fra Brigham and Women's Hospital i Boston har gennemgået et antal videnskabelige artikler, der rapporterer undersøgelse af RH. De konkluderer, at det kræver mere forskning at kunne sige noget endegyldigt om RH, men de fremhæver en række områder, hvor RH beviseligt gør en forskel. Ligger her.